Kategoriler
Emlak Haberleri

İva Deluxe Kağıthane ön talep topluyor

İva Yapı tarafından İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Çağlayan’da hayata geçirilen İva Deluxe Kağıthane projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Kağıthane’de Ayazma Caddesi üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen İva Deluxe Kağıthane projesi tek blokta toplam 237 adet daireden meydana geliyor.

1+1 ve 2+1 tipindeki daire seçeneklerinin yer verildiği İva Deluxe Kağıthane projesinde en küçük daire alanı 54 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 76 metrekare olarak tasarlandı.

İva Deluxe Kağıthane projesinde yer alan 1+1 dairlerin fiyatları 330 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İva Deluxe Kağıthane projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise firma bünyesinde 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile vadelendiriliyor.

2020 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen İva Deluxe Kağıthane projesi Axis AVM’ye ve Kağıthane Belediyesi’ne yürüme mesafesinde, Metrocity Avm ye 8 dakika, Kanyon Avm ye 8 dakika, Özdilek Avm ye 8 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 444 7 958