Kategoriler
Proje Haberleri

IVY Marina hemen teslim

İsminden de anlaşılacağı gibi IVY Turkey firmasının imzası ile IVY Marina projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Beylikdüzü ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirilmiş olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Söz konusu olan proje bu yönü ile dikkat çekiyor. Bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Ayrıca, IVY Marina projesi bu sayede zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 50 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen bloklar dört katlı olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. IVY Marina projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 74 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. IVY Marina projesinde bulunan 1+1 konutlar 289 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 daire tipindeki konutlar ise 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan 4+1 dairelerin fiyatları 555 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 5+1 konutlar ise 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

IVY Marina projesi Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı’nda konumlandırılmış durumda.

Konutlar hemen teslim durumunda.