Kategoriler
Proje Haberleri

İz Marin Villaları satışa sunuldu

İz Marin Villaları projesi İstanbul Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesi, Ekinoba Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Proje  İzyap İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan villa özellikleri neler? Villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Mimaroba sahilinde, Fevzi Çakmak Caddesi ile Ebruli Sokağı’nın kesiştiği köşede yer alan 5 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilecek olan projede ikiz nizamda üçer katlı 8 bloktan meydana geliyor. Bu nedenle hem yeşilin hem de mavinin bir arada olduğu bir hayata adım atmış olacaksınız. Villa projesinde 8 blokta ise toplam 16 adet villa yer alıyor.

Villa özellikleri neler?

İz Marin Villaları projesi klasik ve ihtişamlı mimarisi ile ve sahile yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projedeki  müstakil villalarda bahçeden otoparka, havuzdan barbekü alanına kadar bir çok özellik yer alıyor. Villaların her birinde 4 araçlık kapalı otopark alan mevcuttur.

Tüm villaların içerisinde kamelyalar, Türk hamamı, spor salonu, sauna, jakuzi, otopark, yüzme havuzu, barbekü gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projedeki yer alan villalar 6+3 tipinde tasarlanmıştır. Sonuç olarak kısaca özetlemek gerekirse villa içerisinde her türlü aktivite yer alıyor.

Villaların büyüklükleri ise brüt 470 metrekare, net ise 400 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3.5 kat yüksekliğine sahip her villada  7 adet banyo, 330 metrekare bahçe ve asansör yer alıyor. Peki projede villa fiyatları ne kadar?

İz Marin Villaları fiyatları ne kadar?

İz Marin Villaları projesindeki brüt 470 metrekare büyüklüğe sahip 6+3 tipindeki villalar 6 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje kolejlere ve okullara 1 dakika yürüme mesafesinde, sahile 1 dakika, şehir merkezine 3 dakika yürüme mesafede yer alıyor. Villa projesi Ekinoba Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer alıyor. Projenin etrafında bir çok villa projesi de yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 0850 304 24 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje Künye

Adres : Ekinoba Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Büyükçekmece / İstanbul
Yüklenici Firma : İzyap İnşaat A.Ş.
Proje İsmi : İz Marin Villaları
Arsa alanı : 5.500 metrekare
Villa Sayısı : 16 Adet
Villa tipi : 6+3
Tel : 0850 304 24 44

Diğer proje haberleri için tıklayınız