Kategoriler
Proje Haberleri

İzka Port Bayraklı teslim tarihi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, İzka İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen İzka Port Bayraklı konut projesi, toplam 126 adet daireden meydana geliyor.

Denize sıfır konumda inşa edilen proje, 34 katlı tek bloktan oluşuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri mevcut. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler net 57 metrekare, 2+1 tipteki daireler net 114 metrekare, 3+1 tipteki daireler net 160 metrekare, 4+2 tipteki Winter Garden adı verilen daireler net 190 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

İzka Port Bayraklı konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 2 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

İzka Port Bayraklı konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Deniz manzaralı konut projesinde; açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve sosyal tesis yer alıyor. Projede sonsuzluk havuzu da mevcut.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede balkon da mevcut. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Alsancak – Konak – Bornova ulaşım akslarının tam ortasında, 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje; Çeşme – Foça gibi yazlık beldelere ise sadece 20 dakikalık mesafede inşa ediliyor. Proje Adliye Sarayı’nın da hemen önünde yükseliyor.

İzka Port Bayraklı konut projesi, Adalet Mah. 15797/1 Sok. 35530 Bayraklı/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 444 38 93 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.