Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İzka Port İzmir’de yükseliyor

İzmir’in merkezinde denize sıfır konumda hayata geçirilen İzka Port İzmir projesi Adalet mahallesi, Anadolu Caddesi, No: 21 Bayraklı / İzmir adresinde yer alan arsa parseli üzerinde yükseliyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler projede yer alan üç farklı tipte tasarlanan dairelerden birini seçebilir.

Enlerin projesi sloganı ile inşa edilen İzka Port Bayraklı projesinde en önde ile sahile en yakın proje olduğunu, en geniş ile 190 metrekareye kadar uzanan net dairelerin yer aldığını, en güvenli ile yüksek dayanımlı beton çeşidi kullanıldığını, en merkez ile bir çok kuruluş ve önemli ulaşım noktalarına yakın olduğunu ifade edilmiş.

Proje özellikleri neler?

İzka İnşaat tarafından İzmir, Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesi 34 katlı tek kule bloktan meydana gelmektedir. Toplam 144 adet dairenin bulunduğu İzka Port projesi 34 katlı olarak tasarlandı. 1+1, 3+1 ve 4+2 Winter Garden tip dairelerden meydana gelen projedeki 3+1 dairelerin net alanları 160 metrekare, 4+2 Winter Garden tip dairelerin ne alanları 190 metrekare, 1+1 tip dairelerin net kullanım alanları ise 57 metrekare olarak tasarlandı.

300 milyon lira yatırımla hayata geçirilen İzka Port Bayraklı projesinde geniş yaşanabilir alanlar alıcının isteğine göre satışa sunuluyor. Projede fitness salonu, çocuk oyun alanı, spor alanları, sonsuzluk havuzu, 24 güvenli, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor. Residence hizmetinin de yer verildiği projede Infinity Pool (Sonsuzluk Havuzu) gibi özel teras alanı da bulunuyor.

Projede yer alan satılık daire fiyatları ne kadar?

Lansmana özel fırsatların sunulduğu İzka Port İzmir projesinde yer alan satılık daire fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme fırsatlarından yaralanarak bir daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yükseliyor?

Altın Yol ile Anadolu caddesi arasında kalan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Adalet mahallesi, Anadolu Caddesi, No: 21 Bayraklı / İzmir posta adresinde yükselmektedir. Proje Özel Batı Anadolu Central Hospital hastanesine, Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu’na, Ege Perla projesine yakın bir konumda yer alıyor.

Tel: 444 38 93