Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

İzmir Bergama Zafer Toki ihalesi yapılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir İli, Bergama İlçesi, Zafer Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan İzmir Bergama Zafer Toki ilahesi için sayılı günler kaldı.

İzmir Bergama Zafer Toki ilahesi ne zaman?

Toplam 274 adet konutun yer aldığı İzmir Bergama Zafer Toki ilahesi 27 Nisan 2020 tarihinde yapılacak. Toki konut projesinin ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde Pazartesi günü saat 15:00’da yapılacak. İhale E-İhale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu bu proje ile ilgili seçim vaatleri arasında yer alıyordu. İzmir Bergama Zafer Toki konutları projesinin ihale duyurusu Bergama ilçesinde sevinçle karşılandı.

Toplam 274 adet konutun ihalesinin 27 Nisan 2020 tarihinde yapılacağını belirten Koştu, “Halkımıza vermiş olduğumuz seçim sözlerinden birisinin daha yaşama geçmesinin sevincini yaşıyoruz. Girişimlerimiz sonucu ilçemizde de konut yapılması yönünde karar alındı. Hemşehrilerimizin bu konutları sabırsızlık ile beklediğini biliyoruz. İlçemiz Zafer Mahallesi’nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel’in kuzeyinde 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde Saat: 15.00’te yapılacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

İhale haberleri için tıklayınız…

Proje ne kadar sürede tamamlanacak?

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 274 adet daire yer alıyor. Dairelerin dışında ayrıca 1 adet cami ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 500 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

İzmir Bergama Zafer Toki projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.