Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ihalesi yapılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii’nde hayata geçirilecek olan İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ilahesi için geri sayım başladı. İzmir Kemalpaşa Çambel 3. etap projesinin ihalesine yapılıyor.

İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ilahesi ne zaman?

Toplam 516 adet daireden meydana gelen İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ilahesi 27 Mayıs 2020 tarihinde E-İhale yöntemi ile yapılacak. Toplu konut projesinin ihalesi 27 Mayıs 2020 tarihinde Çarşamba günü saat 14:30’da gerçekleştirilecek. İhale ile ilgili teklifler koronavirüs salgını nedeni ile elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İhale haberleri için tıklayınız…

Proje ne kadar sürede tamamlanacak?

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde toplam 516 adet daire yer alıyor. Projede 516 adet konutun dışında ayrıca 14 adet dükkan inşaat ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanların da yer alması bekleniyor.

Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 450 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projede yatay mimari uygulanacak

İzmir, Kemalpaşa, Çambel Mevkii’nde inşa edilecek olan Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alacağı tahmin ediliyor. Projede yer alacak olan konut bloklarının ise zemin kat + 3 normal katlı veya zemin kat + 4 normal katlı olarak hayata geçirileceği beklenmektedir. Toplu konut projede yer alan 516 adet konut tünel kalıp sistemi ile hayata geçirilecek. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak.

İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ihalesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

“İzmir Kemalpaşa Çambel Toki ihalesi yapılıyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.