Kategoriler
İhaleler

İzmit Belediyesi’nden satılık 9 adet daire

İzmit Belediye Başkanlığı mülkiyetinde yer alan natamam durumdaki toplam 9 adet daire ihale usulü ile satışa sunuluyor. Söz konusu ihale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile yapılacaktır. Satışa sunulan taşınmazlar Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan Vadi İzmit projesi içerisinde yer almaktadır.

İhale ne zaman yapılacak?

Toplam 9 adet konutun yer aldığı ihale 24 Haziran 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilecektir. İhale 24 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00’da başlayacaktır. Konutlar için yapılacak olan ihale Ömerağa Mahallesi, Abdurrahman Yüksel Caddesi, No: 9 Belsa Plaza İzmit adresinde yer alıyor. Bu adreste yer alan Belediye Hizmet Binası 9. katında toplanacak Encümen huzurunda ihale gerçekleştirilecektir.  İhaleye müracaat etmek isteyen vatandaşlar müracaatlarını 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat : 16.00’ya kadar  gerekli evraklar ile birlikte İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurularını yapabilecekler.

Daire fiyatları ne kadar?

İzmit Belediye Başkanlığı mülkiyetinde bulunan konutlar 1+1, 3+1, 3+1 dubleks ve villalardan meydana gelmektedir. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişmektedir. proje içerisinde yer alan dairelerin fiyatları ise 306 bin 667 TL’den başlamaktadır. İhalede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 181 bin 667 TL’ye kadar yükselmektedir. Daireler için şartname bedeli olarak 100 TL yatırmak gerekiyor. Ayrıca daire muhammen bedelinin yüzde 3’ü kadar da geçici teminat bedeli yatırmak gerekiyor.

Exit mobile version