Kategoriler
Emlak Haberleri

İzmit Çınar Evleri projesinin temel atma töreni için tarih açıklandı

İzmit Çınar Evleri projesinin temel atma tarihini açıklayan KİPTAŞ; 2021 konut projeleri kapsamında il dışındaki ilk projesini hayata geçirecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, önümüzdeki sene itibariyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürme kararı aldı. İzmit Belediyesi ile çıkılan bu yolda ortaklaşa hareket edileceğini açıklayan proje yetkilileri, önümüzdeki günlerde detayları verecek.

İzmit Çınar Evleri projesi için başkanlar buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İzmit Belediyesi ile ortak çalışmaya imza atıyor. Daha güvenli ve daha sağlıklı konutları vatandaşlara kazandırma amacıyla çıkılan bu yolda, temel atma töreninin 28 Aralık tarihinde gerçekleştirileceği duyuruldu. KİPTAŞ İzmit Çınar Evleri projesi adına geçtiğimiz ay İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyarete gittiği İzmit’te; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, İmamoğlu’na eşlik etti. Çalışma alanının gezildiği süreç boyunca proje hakkında son bilgileri edinen başkanlar, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’la temasa geçti. Ziyaretlerinin ardından basına açıklamada bulunan İmamoğlu ve Kaplan, proje için ortak hareket ettikleri için memnun olduklarını aktarmıştır. Buluşmadan yalnızca birkaç hafta sonra KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Kocaeli’nin İzmit ilçesine yapılması planlanan konut projesi hakkında tarihleri verdi.

Temel atma tarihi belirlendi

Projeyi yakından takip eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretleri sırasında bölgedeki çalışmaların kısa sürede başlatılacağını açıklamıştı. 17 Aralık tarihinde sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda, temel atma tarihinin 28 Aralık günü olduğunu yazısına ilave etti. Belirtilen tarihte, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan ile KİPTAŞ, İzmit Çınar Evleri’nin temelini hep birlikte atacak. Projenin tüm detaylarını ve başvuru şartlarını önümüzdeki süreçte açıklayacaklarını yazılı bir şekilde aktaran Kurt, vatandaşları heyecana sürükledi.

İstanbul ve İzmit Belediyesi ortak çalışacak

İzmit Çınar Evleri konut projesi için çalışma sahasına ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bilgiyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan edinmişti. Ziyarete katılan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan ile ortaklaşa hareket edilecek olan süreç, 28 Aralık itibariyle başlatılıyor. Temel atma töreni için geriye yalnızca 10 gün kaldığı, bölge halkının ise geri sayımı başlattığı görüldü.