Kategoriler
Proje Haberleri

İzmit Gardenya Konutları satışa çıktı!

İzmit Gardenya Konutları, Can Grubu İnşaat tarafından İzmit’e hayata geçirilen bir proje olmaktadır. Ayrıca Yelkent Yapı şirketinin Gardenya Konakları adlı projesi, bu proje ile karıştırılmamalıdır. Kocaeli’nde yükselen Gardenya Konutları, depreme dayanıklı radye temel üzerine inşa edilmiş 2 bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklar toplamda 20 daire bulundurduğu gibi, yapı malzemeleri oldukça kalitelidir. Blokların inşaat çalışmalarında C 30 – 35 sınıfı beton kullanılmıştır. Bununla birlikte ısı yalıtımına ve ses yalıtımına sahip olan bu dairelerin pek çoğu deniz manzaralıdır.

Satışta olan 2 + 1 dairelerin brüt büyüklükleri 123, 125, 131 ve 132 m2’dir. Ayrıca 3 + 1 daireler ise 165 m2 brüt büyüklük oranına sahip olmaktadır. Teras, internet altyapısı, doğalgaz altyapısı, merkezi uydu sistemi ve güvenlik imkanı bulunan bu konutların su izolasyonu da mevcuttur. Dolayısıyla Can Grubu İnşaat’ın bu projesi, 4 mevsim boyunca rahatlığı mümkün hale getirmektedir.

İzmit Gardenya Konutları nerededir?

Bu konutların yer aldığı arazi, İzmit’in Serdar Mahallesi’ndedir. Tuna Sokak ile Mine Sokak üzerindeki konutlar, İstanbul – İzmit Yolu’nun karşı tarafındadır. Bununla birlikte proje alanının dört tarafında parklar mevcuttur. Ayanoğlu Parkı, Gazi Fair Dokur Parkı, Şehit İlyas Bayraktutar Parkı, Serdar Parkı ve Miralay Parkı buradaki yeşil alanlardan birkaçıdır. BİM, A 101, Şok, Seç gibi marketlerin şubeleri de dairelerin yakınında bulunur. Ayrıca Serdar Aile Sağlığı Merkezi ve Cahit Elginkan Anadolu Lisesi gibi daha farklı mekanlar, İzmit Gardenya Konutları ile kısa mesafede yer alır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

İzmit satılık daire ilanlarını inceleyen alıcılar için, bu projedeki fiyat aralıkla şöyle sıralanabilmektedir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 348.000 – 372.000 TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 472.000 TL

İzmit Gardenya Konutları fiyat konusunda çeşitliliğin bulunduğu bir projedir. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için ise 0 216 527 28 28 numarası aranmalıdır.

Güncel proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version