Kategoriler
İhaleler

İzmit’te 1280 konutluk projenin ihale tarihi: 18-19 Ocak 2021

İzmit’te 1280 konutluk projeyi başlatma kararı veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ihale tarihini kesinleşti. Kendi arasında iki proje alanına ayrılan konutlarda 1.alan için 18 Ocak, 2.alan için ise 19 Ocak tarihleri verilmiştir. İnşa edilecek olan konut projesinde yer seçiminde bulunan TOKİ, bölgeyi Sekbanlı ve Sepetçi arasında bir yer olarak duyurdu.

İzmit’te 1280 konutluk proje hayata geçirilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), gelişim sürecini devam ettiriyor. Projelerini Türkiye geneline yayan TOKİ, İzmit’te 1280 konutluk projeye imza atacak. Yeni yaşam bölgesini Sekbanlı ve Sepetçi’nin arasına yerleştirme kararı alan proje sorumluları, konutlar için kura çekimini mart ayında yapacaklarını duyurdu. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin hayata geçirileceği projede yatay mimari ön plana çıkarılacak.

Projede ilk alan 18 Ocak’ta ihale ediliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmit’te 1280 konutluk projeyi iki ayrı alan çalışmasına böldüğünü açıkladı. 1.Proje alanı için verilen ihale tarihini 18 Ocak 2021 olarak veren TOKİ, mart ayında kura ile hak sahiplerini belirleyecek. Gelecek yılın başına sarkan ihalede 533 konut, 1 adet ticaret merkezi ve camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi de öne çıkıyor. 1.Bölgeyi İzmir Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı olarak aktaran sorumlular, ikinci projenin ihalesini ertesi güne ayırdı.

Projede ikinci alan 19 Ocak’ta ihaleye çıkıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmit’te yürüttüğü çalışmalarını 1280 konutta birleştirecek. Proje alanını ikiye bölen TOKİ’den ihale günü iki ayrı güne yayıldı. Buna göre, 1.Bölgeyi barındıran İzmir Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 18 Ocak 2021’de ihale ediliyor. 2.Bölge hakkında edinilen bilgiler doğrultusunda konutların 747 sayısına çıktığı ve 1 adet ticaret merkezi ve camii inşaatının üstlenileceği öğrenildi. 2. Bölge için belirtilen tarih ise 19 Ocak 2021 oldu. İhaleyi kazanan firmalara yer teslimini hızla yapmayı planlayan TOKİ, inşaat çalışmalarının başlamasını bekliyor.

TOKİ haberlerine göz atmak için tıklayınız.