Kategoriler
Proje Haberleri

İzpek Trend Bornova daire ve ofis satışları devam ediyor

Bornova konut projesi İzpek Trend İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve ofis satışları tüm hızı ile sürmektedir. Proje kapsamında satışları devam eden dairelerde tapu harcı istenmemektedir. Bunun sebebi de kentsel dönüşüm yasasından yararlanılmış olduğundan dolayıdır. İzpek Trend Bornova konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları ise 7 katlı olup toplam 226 daireden meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin dışında ticari alanlar da yer almaktadır.

İzpek Trend Bornova konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 80 metrekare ile 83 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 135 metrekare ile 141 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, pilates salonu, yoga salonu, jimnastik salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda site hobi alanlarına, kapalı otoparka ve 7/24 güvenlik sistemine de sahiptir.

İzpek Trend Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 83 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 825 bin TL ile 850 bin TL arasında değişmektedir.

80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 135 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

141 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 350 bin TL ile 1 milyon 550 bin TL arasında değişmektedir.

Projede ofis fiyatları ne kadar?

İzmir, Bornova’da hayata geçirilen projede dairelerin dışında ayrıca ofisler de yer almaktadır. Ofisler 1+0 tipinde olup 40 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir. Bornova projesinde yer alan ofislerin fiyatları ise 425 bin TL’den başlamaktadır. Ofis fiyatları 850 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Aynı zamanda projenin 2021 yılı Eylül ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 344 0 800 ve 0536 282 80 82 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version