Kategoriler
Proje Haberleri

İzpek Trend Bornova projesi avantajlı fiyatlarla İzmir’de yükseliyor

İzpek Trend Bornova konut projesinde daireler satışa çıktı. Proje kapsamında yer alan toplamda 168 daire sahiplerini bekliyor. Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Projede daire fiyatları ne kadar? Proje kapsamında hangi daire seçenekleri mevcut? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

İzpek Trend Bornova daire seçenekleri

İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 50 metrekarelik 1+1 daireler ve 60 metrekareden başlayan 1+0 daireler dikkat çekiyor. Ayrıca 75 metrekare genişliğindeki 2+1 daire seçenekleri ve 130 metrekareden başlayan 3+1 tip daireler de proje kapsamında mevcut.

İzpek Trend Bornova sosyal olanakları

Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu ve spa merkezi ön plana çıkıyor. Ayrıca çocuk oyun alanları ve fitness salonu da proje imkanları arasında mevcut. Bununla birlikte projede yer alan teras kafe ve cadde dükkanları da size sosyal olanaklar sunuyor. Proje kapsamında kapalı otopark imkanı var. 7/24 güvenlik kamerası ile desteklenen projede jeneratör de mevcut.

Proje fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Projede yer alan 1+0 daireler 337 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Ayrıca 2+1 daireler 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 3+1 tip daireler ise 1 milyon 125 bin TL ile başlayan fiyatlar üzerinden satışta. Projede yer alan daireler peşin alımda yüzde 10 indirim imkanına sahip. Bununla birlikte ödeme imkanları arasında ödemenin yarısını banka kredisi, kalanını ise Haziran veya Temmuz 2021 aylarında ödeme gibi bir seçenek de mevcut.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0232 344 08 00 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Proje Kazımdirik Mahallesi, Ankara Caddesi, 375. Sokak, No:15 35100 Bornova / İzmir adresinde konumlu durumda.  Projedeki dairelerin ise Ağustos 2021 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version