Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

İzyap Körfez Residence sıfır faiz fırsatı ile satışta

İzyap İnşaat A.Ş. firması tarafından Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Kadıköy Mahallesi’nde hayata geçirilen İzyap Körfez Residence projesinde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

Proje özellikleri neler?

Balıkesir, Edremit’te inşa edilen proje 6 bin 300 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı yükseliyor. Konut projesi U şeklinde 10 katlı tek konut bloğundan meydana geliyor. 10 katlı konut bloğundan toplam 206 adet konut mevcuttur. Dairelerin dışında ayrıca konut projesinde 12 adet ticari ünite yer alıyor.

Daire özellikleri neler?

İzyap Körfez Residence projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede satıları devam eden 3+1 tip daireler brüt 200 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Dairelerde ads, fırın, hilton lavabo, ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası, termosifon, akıllı ev sistemi, asansör var. Dairelerden bu özelliklerden başka ayrıca ebeveyn banyosu, fiber internet, görüntülü diafon, spot aydınlatma, set üstü ocak, vestiyer, Wi-Fi gibi özellikler de bulunmaktadır.

İzyap Körfez Residence fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan brüt 200 metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 620 bin TL’den başlıyor. Projede daire sahibi olmak için yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan diğer tutar ise 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı mevcuttur.

Projede sosyal alanlar neler?

Edremit konut projesinde 12 ticari ünite, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna mevcut. Yüzde 60’ı yeşil alana ayrılan projede ayrıca spor salonu, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, çocuk oyun parkı gibi bir çok sosyal alan yer alıyor. Ticari üniteler içerisinde market, kuaför, eczane, kuru temizleme, kafeler, restoranlar mevcut olacak.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0850 304 24 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje Künyesi

Proje Adresi : Kadıköy Mahallesi, Körfez Hastanesi Karşısı, Edremit / Balıkesir
Daire sayısı: 206 daire
Arsa alanı: 6.300 metrekare
Ticari ünite sayısı: 12 adet ticari ünite
Daire tipleri : 2+1, 3+1
Daire büyüklükleri : 200 metrekare
Teslim tarihi : –
Tel: 0850 304 24 44

Diğer proje haberleri için tıklayınız