Kategoriler
Proje Haberleri

Jan Residence Kağıthane’de yükseliyor

Jan Residence projesi isminden de anlaşılacağı gibi Jan Group imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yükseliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Jan Residence projesi nerede?

İstanbul ilinde tercih edilen ilçelerden olan Kağıthane’de yaşama kazandırılacak olan proje Gürsel Mahallesi, Çevrem Sokak No:8’de konumlandırılmış durumda.

Jan Residence projesi daire özellikleri neler?

Jan Residence projesi tek bloktan meydana geliyor. Dikey bir mimari anlayışı benimseyen Jan Residence projesi on dört katlı olacak şekilde tasarlandı. Jan Residence projesinde yer alan konutların tümü tek tipte inşa ediliyor. Projede bulunan konutların tümü 2+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 95 metrekare olarak belirlendi.

Jan Residence projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışları tüm hızıyla devam eden Jan Residence projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 820 bin TL’den başlıyor.

Jan Residence projesi sosyal donatıları neler?

Özellikle aile yaşamına uygun olarak yaşama kazandırılmakta olan Jan Residence projesi, alıcılarını bu konuda rahat ettiriyor. Projede sosyal alanların yanı sıra spor alanları ve çocuklar için de oyun parkı gibi sosyal aktivite alanları mevcut. Konut sahiplerine konforlu bir yaşam sunan Jan Residence projesinde açık ve kapalı otopark hizmeti de veriliyor.

Jan Residence projesi ne zaman teslim edilecek?

Jan Residence projesinin 2019 yılının Mayıs ayı içerisinde çalışmaların tamamlanmasının ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Jan Residence projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili almak istediğiniz tüm bilgilere 0850 549 86 13 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.