Kategoriler
Proje Haberleri

Janez Homes Gündoğan satışa sunuldu

Bodrum villa projesi Hasan Aykal İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi’nde yer almaktadır. Gündoğan villa projesinde yer alan villaların satışlarına başlandı. Projede villa tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satışa sunulan Janez Homes Gündoğan projesinde villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bodrum villa projesi bahçeli, özel havuzlu ve deniz manzaralı villalardan meydana gelmektedir. Villa projesinin etrafında yazlık siteler ve villa projeleri oldukça yoğun bir şekilde bulunmaktadır. İki katlı konut bloklarından oluşan projedeki villalar 3+1 tipinde tasarlanmıştır. Villaların büyüklükleri ise brüt olarak 115 metrekare, net olarak ise 105 metrekaredir.

Proje içerisinde yer alan villalarda beyaz eşya, ankastre fırın  gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca duşakabin, alüminyum doğrama, bulaşık makinesi, ebeveyn banyosu, buzdolabı ve gömme dolap da yer almaktadır. Her villa için yüzme havuzu, su deposu, spot ve led aydınlatma, yerden ısıtma gibi özellikler de ayrıca projede yer almaktadır. Yerden ısıtma sisteminin olduğu projede merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı da projede mevcuttur.

Janez Homes Gündoğan fiyatları ne kadar?

Bodrum Gündoğdu projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki 115 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 3 milyon 250 bin TL’den başlatan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için ne yazık ki proje krediye uygun değildir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesinin 2022 yılı Aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Hasan Aykal İnşaat firması Bodrum Ofisi Atatürk Bulvarı, No: 33 / A Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır. Bodrum villa projesi Gündoğdu Mahallesi, Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır.

Villa projesi hakkında daha detaylı bilgi için ayrıca 0532 587 79 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…