Kategoriler
Proje Haberleri

Kafkasya Evleri 2 hemen teslim

Kütahya ilinin Merkez bölgesinde Kafkasya Evleri 2 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Kafkas İnşaat imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu açıdan dikkat çekiyor. Projede yer alan konutlar özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini görüyor.

Proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelecek şekilde inşa edildi. Bahsi geçen konut blokları beşer katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje, bünyesinde 34 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirilmiş durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede yer alan konutlar bir yönden de lokasyonu ile dikkat çekiyor. Kafkasya Evleri 2 projesinde bulunan konutlar Servi Mahallesi Merkez Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Daire tipleri aynı olsa da projede yer alan konutların büyüklükleri farklılık gösteriyor. Kafkasya Evleri 2 projesinde yer alan dairelerin tümü 4+1 konut tipinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 4+1 konutların büyüklükleri 210 metrekareden başlıyor. Projede yer alan 4+1 konutların bir kısmı ise 236 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar, büyüklüklerinde olduğu gibi iki farklı seçenekten başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Kafkasya Evleri 2 projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki konutlardan 210 metrekare olanlar 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutların 236 metrekare olanlar ise 30 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutlardan yalnızca iki tanesi satılık olarak kaldı.

Site sakinleri için çocuk oyun parkı gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Konutlar deprem yönetmeliğine uygun ve ısı yalıtımın sahip. Ayrıca caddeye yakın konumu da kolaylık sağlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 610 50 44