Kategoriler
Proje Haberleri

Kahraman Park Konya Evleri TMS Yapı farkıyla yükseliyor

Konya’nın yeni gözdesi olmaya aday Kahraman Park Konya evleri inşaat firması olan TMS Yapı farkıyla satışa çıktı. Ayrıca depolu dükkan satışı da bulunan proje kapsamında avantajlı daireler sahiplerini arıyor. Projede daire fiyatları ne civarda seyrediyor? Ayrıca proje kapsamındaki dükkanlar kaç metrekare? Proje sosyal olanakları ne şekilde?

Kahraman Park Konya daire seçenekleri

Proje 3630 metrekare alan içerisinde yer alıyor. Selçuklu ilçe sınırları içerisindeki proje kapsamında on bir adet ticari dükkan ve iş yeri üzerine yirmi dört adet 3+1 daire mevcut. Projede binalar dört katlı ve dört girişli durumda. 3+1 dairelerin ise brüt alanı 175 metrekare genişliğinde. Daireler ısı ve ses yalıtımı bakımından gelişmiş ve yerden ısıtma sistemine sahip. Malzeme kalitesiyle dikkat çeken projede daireler çift banyolu ve alçı üzeri duvar kağıdı imkanına sahip. Dairelerde ebeveyn giyinme odası da mevcut. Ayrıca mutfaklarda fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan ankastre imkanı da var.

Kahraman Park Konya sosyal olanakları

Sosyal yaşam alanı ve açık otoparka sahip projede kapalı otopark imkanı da mevcut. Ayrıca güvenlik kamerası alt yapısının yanı sıra  her girişte iki daire var. Çocuklar için oyun alanları ve yeşil ortak alanlar içeren projede yaya ve araçlar için kontrollü araç giriş çıkışları da mevcut.

Projede ödeme seçenekleri

Takas yoluyla satışa açık olan daireler konut kredisi kapsamına girmiyor. Görüntülü arama ile gezme imkanınızın olmadığı dairelerde 3+1 türden brüt 150 metrekarelik daireler 630 bin TL üzerinden satışta. Projede ayrıca 135 metrekare depolu dükkan 685 bin TL’den, 145 metrekare depolu dükkan ise 755 bin TL’den satışa sunuluyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numarası ise 0 (332) 233 08 67.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version