Kategoriler
Toki Haberleri

Kahramanmaraş Elbistan, Göksun Toki kura sonuçları

100 bin toplu konut projesi kapsamında 81 ilde gerçekleştirilecek olan projelerde kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Kahramanmaraş Elbistan Toki Konutları ve Kahramanmaraş Göksun Toki Konutları projelerinde kuralar bugün çekiliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi ve Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi’nde ihalesi yapılarak inşa ettirilecek olan projelerde kura çekilişi yapılacak. Kahramanmaraş Elbistan Toki kura sonuçları ve Kahramanmaraş Göksun Toki kura sonuçları belli olduğunda kura listesi web sitemizde olacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kahramanmaraş, Elbistan ilçesinde hayata geçirilecek olan Kahramanmaraş Elbistan Toki Evleri projesinde toplam 600 adet daire yer alıyor. Kahramanmaraş, Göksun ilçesinde hayata geçirilecek olan Kahramanmaraş Göksun Toki Evleri projesinde ise toplam 350 adet daire yer alıyor. Toplam 950 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak.

Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi ve Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her iki toplu konut projelerinde kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişleri ne zaman saat kaçta yapılacak?

Kahramanmaraş Elbistan Toki Konutları projesinde yer alan 600 adet dairenin kura çekilişi 05 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü Saat 10:00’da başlayacak. Kura çekilişi Saat 10:00’da Toki’nin sosyal medya hesaplar üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kahramanmaraş Göksun Toki Konutları projelerinde yer alan toplam 350 adet dairenin hak sahipliği kura çekilişi 05 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü yapılacak. Canlı olarak yayınlanacak olan Kahramanmaraş Göksun Toki kura çekilişi ise 05 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü Saat: 14:00’da başlayacak.

Her iki toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçenekleri yer alıyor. Kahramanmaraş Elbistan Toki Konutları projesinde yer alan dairelerin 420 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan dairelerin 180 tanesi ise 3+1 konutlardan meydana geliyor. Kahramanmaraş Göksun Toki Konutları projesinde yer alan dairelerin 245 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan dairelerin 105 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor 

Kahramanmaraş Elbistan Toki kura sonuçları ve Kahramanmaraş Göksun Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

Ödeme seçenekleri neler?

Kahramanmaraş Elbistan Toki Evleri projesi ve Kahramanmaraş Göksun Toki Evleri projesinden daire sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Daha sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Kahramanmaraş İli, Elbistan İlçesi ve Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her iki toplu konut projesinin kura isim listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.