Kategoriler
Kentsel Dönüşüm

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konut projesinde sona gelindi. Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesi kapsamında inşa edilen  toplu konut projesi tamamlandı. Tamamlana proje Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi olarak adlandırılmıştır.

Projede 95 konut ve 4 iş yeri yer alıyor

Söz konusu kentsel dönüşüm toplu konut projesi Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Saçaklızade Mahallesi’nde yer almaktadır. Saçaklızade Mahallesi’nde yer alan bu projede tüm çalışlar bitirilmiştir. Toplu konut projesi sonuçta teslim edilecek hale proje getirilmiştir.

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi 15 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Kentsel dönüşüm toplu konut projesinde 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Projedeki 3 adet konut bloğu inşaatı tamamlanmıştır. Ardından ise çevre düzenleme işleri de yapılmıştır.  Toplu konut projesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmiştir. Toplam 95 adet daireden meydana gelen projede dairelerin yanı sıra ayrıca 4 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu şekilde projenin tamamlanmasının ardında sıra daire ve ticari ünitelerin tapu ve tescil işlemlerinin tamamlanmasına gelmiştir. Tescil işlemleri de tamamlandıktan sonra daire ve iş yerleri hak sahiplerine verilecektir.

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesinde sıra teslimlerde

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü kapsamında yer almaktadır. Bu kapsamda yer alan toplu konut projesinde sona gelinmiştir. Konut blokları, aynı zamanda çevre düzenleme iş bitirilmiş, konutlar oturulacak hale getirilmiştir.

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Saçaklızade Mahallesi’nde yer alan proje tamamlanarak alıcıların oturabileceği hale getirilmiştir.  Toplu konut projesi 15 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Kentsel dönüşüm projesinde toplam 3 adet konut bloğu yer almaktadır. Hem konutlar hemde projenin diğer çevre düzenleme işleri de tamamlanmıştır.  Söz konusu toplu konut projesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmiştir. Toplam 95 adet daireden meydana gelen toplu konut projesinde ayrıca 4 adet iş yer mevcuttur.

Diğer kentsel dönüşüm haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version