Kategoriler
Proje Haberleri

Kahverengi Villaları’nda kalan son villalar satışta

Bask Yapı firması tarafından İzmir’in Gaziemir İlçesi, Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Kahverengi Villaları projesinde kalan son villaların satışları devam ediyor. 7 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerine inşa edilen projede 4+1 ve 5+1 tip villalar yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Kahverengi Villaları projesi toplam 47 adet tripleks villadan meydana geliyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri 290 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 4+1 tip villalar 290 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 5+1 tip villalar ise 350 metrekare olarak tasarlandı.

Villa projesinde yerden ısıtma, açık yüzme havuzlu, hamam, sauna, spor salonu, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi bir çok özellik yer alıyor. Proje içerisinde yer alan villalar deprem yönetmeliğine uygun bir  şekilde inşa edildi.

Kahverengi Villaları fiyatlar ne kadar?

4+1 ve 5+1 tip villalardan meydana gelen projede kalan son 4+1 villa 1 milyon 750 bin TL’den satışa sunuluyor. Projede yer alan 5+1 tip villalar ise 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki villalar banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Açık yüzme havuzundan kapalı otoparkına kadar bir çok sosyal alanların yer aldığı Kahverengi Villaları projesi bitişik nizamda dört blok halinde inşa edildi. Projenin alıcısına yüksek oranda prim sağlaması öngörülüyor. Projede akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma özelliği de yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Sanayi Caddesi üzerinde yer alan proje Adnan Menderes Havalimanı’na 5,5 kilometre ve Gaziemir Devlet Hastanesi’ne 4 kilometre mesafede yer alıyor. Kahverengi Villaları projesi, Sanayi Caddesi, No: 19 Gaziemir / İzmir adresinde yer alıyor.

Tel: 0532 700 45 60

Diğer proje haberleri için tıklayınız…