Kategoriler
Emlak Haberleri

Kain İnşaat, 60 dairelik teras manzaralı projesiyle sahalarda

Kain İnşaat, yüksek kaliteden ödün vermeden konut projelerini genişletmeye devam ediyor. Şimdilerde 60 daireden meydana gelen teras manzaralı My Hill 5 projesi için hazırlıklarını sürdürdüğü bilgisini paylaşan şirket, proje sürecini özel olarak tasarladı.

Kain İnşaat yeni projesiyle sahada

Nitelikli konut projesi denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden birisi olan Kain İnşaat, 60 daireden meydana gelen teras manzaralı yeni konut projesine hazırlık yapıyor. Kain İnşaat Genel Müdürü Cem Karaduman’ın konuya ilişkin verdiği yazılı açıklamaya göre, projede teknik ve bilimin gücü konuşturulacak. Mimarinin özenle tasarlandığı teras manzaralı bu yeni yaşam alanı, yeni tüketici isteklerine karşılık olumlu yanıtlar veriyor. Doğa içerisindeki konumuyla gözleri doldurması beklenen projenin sosyal donatı alanlarıyla zengin oluşu da odak noktasını yarattı. Planlamalar dahilinde hayat bulması beklenen sosyal donatıları açıklayan Karaduman, “Projemizde, yüzme havuzundan güvenliğe, fitness salonundan yerden ısıtmaya ve kapalı otoparka varana dek her şeyi düşündük. Konutları sizler için özel olarak tasarladık” dedi.

Tamamlanan projeler memnuniyet yarattı

Kain İnşaat’ın bünyesinde hayat bulan nitelikli konut projeleri listesi; My City, My Hill 1, My Hill 2, My Hill 3, My Hill 4, Manar Yuvacık ve Manar Terrace ile tamamlanmış, My Life Kartepe projesi ise halen devam etmektedir. Tüm bu projelere hayat veren şirket, yapımını gerçekleştirmiş olduğu konut projelerinde anahtar teslimlerini gerçekleştirdi. Hedef bitiş süresine sadık olduklarını söyleyen Karaduman, yeni proje hakkında detayları aktardı. Teras manzaralı olması beklenen konutlarda 56 adet 4+1 daire ve 2 adet villa olacak. 28 adet dairenin kendine ait müstakil bir bahçesi olduğu söylenirken; Lokasyon bölgesi olarak Kocaeli Üniversitesi yolu üzerindeki Bağçeşme’ye yakın bir alan seçildi. Burada yükselmesi beklenen konutlarda manzara birleştirici bir etki gösterecek. Müşterilerin memnuniyet seviyesini korumayı amaçladıklarından bahseden Cem Karaduman, detaylı bilgi almak isteyenleri özel iletişim kanallarına bekliyor.

Detaylı bilgi için:

Kain İnşaat’ın sunduğu nitelikli konut projeleriyle tanışmak isteyenler; +90 553 775 56 41 veya +90 262 344 20 02 numarayı arayabilirler.

Exit mobile version