Kategoriler
Proje Haberleri

Kale Homes 3 nerede

Erdemir İnşaat imzası ile Kale Homes 3 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Çanakkale ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Butik proje anlayışı ile inşa edilmekte olan projenin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

Tek bir konut bloğundan meydana gelen proje üç katlı olarak hayata geçiriliyor. Proje, modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Kemalpaşa Mahallesi, Fetvane Sokak, No:4’te konumlandırılmış durumda. Kale Homes 3 projesi cadde üzerinde olması sebebiyle alıcıların ilgisini çekiyor. Projede yer alan konutlar deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Aynı zamanda üç katlı olduğunu belirttiğimiz projede asansör de bulunuyor. Projedeki konutlar ısı yalıtımlı olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların bu kapsamda büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Kale Homes 3 projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. İnşasına devam edilen projede yer alan 1+1 konutların büyüklükleri 47 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 72 metrekare olarak planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Kale Homes 3 projesinde yer alan 1+1 konutlar 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlardan 2+1 daire tipindekiler ise 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Kale Homes 3 projesinde yer alan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projede bulunan konutların çalışmalarının tamamlanmalarının ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 850 549 50 75 numaralı telefon hattını arayabilir ve konutlar hakkında dilediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.