Kategoriler
Proje Haberleri

Kale Konakları Oba Antalya’nın Alanya bölgesinde satışa çıktı

Kale Konakları Oba projesi Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yükseliyor. Avantajlı fiyatlar üzerinden satışta olan dairelerde komisyon ücreti talep edilmiyor. Projede pek çok sosyal olanak mevcut. Projede daire fiyatları nasıl? Proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Kale Konakları Oba daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 105 metrekarelik 2+1 daireler ve brüt 175 metrekarelik 4+1 daireler dikkat çekiyor. Ayrıca proje kapsamında brüt 150 metrekarelik 3+1 daire seçenekleri de mevcut. Projede  daireler klima ile ısıtılıyor. Balkon ve iki adet banyoya sahip daireler görüntülü arama ile gezilemiyor. Proje kapsamında teraslı ve zemin kat daire seçenekleri de mevcut.

Kale Konakları Oba sosyal özellikleri

Konum itibariyle özel eğitim kurumları, alışveriş merkezi, iş yerleri ve marketlere yakın konumdaki proje huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Projede kapalı çocuk oyun alanı ve yüzme havuzu olanağı dikkat çekiyor. Ayrıca güvenlik hizmetine sahip proje içinde fitness salonu da var. Barbekü alanı, açık çocuk oyun parkı ve kapıcı dairesine sahip projede aktivite ve bekleme salonu da var. Bununla birlikte projede kamelya ve açık otopark olanakları da mevcut.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 105 metrekarelik 2+1 daireler 620 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışta. Ayrıca projede yer alan 175 metrekarelik 4+1 daireler de 915 bin TL üzerinden sahiplerini bekliyor. Bununla birlikte proje kapsamındaki 150 metrekarelik 3+1 daireler de 790 bin TL fiyat üzerinden satışa çıkmış durumda. Projedeki daireler konut kredisine uygun durumda ve takas ile de satın alma seçeneğine sahip. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0553 530 42 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version