Kategoriler
Proje Haberleri

Kaledibi Konakları Karaman satışları başladı

Kaledibi Konakları Karaman projesi modern mimari tasarımı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Karaman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Konproje Ankon Yapı Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 245 metrekare olmaktadır. Projede uygulanan bütün malzemeler birinci sınıftır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, hamam, sauna, spor alanı ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi, yerden merkezi sistemle sağlanacaktır. Ayrıca balkonlarda da yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Her odada termostat, ısı ölçer mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçersinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca ana banyosunda Türk hamamı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Pencerelerde Egepen tercih edilmiştir. Kayar pencerelerde ise Egepen legend serisi kullanılmıştır. Duvarlar duvar kağıdıyla kaplanmıştır. Kapılar ise birinci sınıf lake boyayla boyanmıştır. Konut girişlerinde herkese özel ayakkabılık bölümü bulunmaktadır. Üstelik daireler, vestiyer, ayakkabılık, soyunma odası, kiler, ütü odası dolaplarıyla teslim edilmektedir.

Kaledibi Konakları Karaman konumu hakkında

Proje, Karaman’ın Merkez İlçesi Çeltek Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kaledibi Konakları Karaman fiyatları ne kadardır?

Kaledibi Konakları Karaman projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 245 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 345 02 68 veya 0 (533) 036 83 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…