Kategoriler
Proje Haberleri

Kameroğlu Metrohome Residence sosyal donatıları

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Kameroğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome Residence konut projesi, toplam 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 14 konut bloğunun yer aldığı projede, 1693 konut ve 125 mağaza mevcut. Proje, 3 farklı konseptle inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 2+1, 3+2 ve 4+1 dubleks dairelerin yer aldığı residence, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks geniş daire seçenekleri yer alıyor.

Projedeki konutların büyüklükleri, 61 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor. Yaklaşık olarak yüzde 10’u satılan karma projenin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kameroğlu Metrohome Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz oranıyla vade yapabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 20 peşinat vererek kalan konut bedeli üzerinden banka kredisi kullanabilme olanağı da mevcut.

Kameroğlu Metrohome Residence konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness merkezi, okul, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede split klima da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, metrobüse ve planlanan metro istasyonuna oldukça yakın. Kameroğlu Metrohome Residence projesi, Cumhuriyet Mah.E-5 yanyolu Dervişoğlu Cad. Beylikdüzü/İstanbul adresinde yükseliyor.

Telefon: 444 24 63