Kategoriler
Projeler

Kameroğlu Metrohome

Kameroğlu İnşaat tarafından İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome Residence projesinde toplam 1.700 adet konut ve 130 adet ticari ünite yer alıyor.

Kameroğlu Metrohome Suite ve Residence birbirinden bağımsız yaşam alanları, fitness alanları, 3 katlı otoparkları ve pek çok donatısıyla bir bütün şeklinde inşa edilmiş kompleks bir yapı…

Kameroğlu Metrohome Suites projesi 2+1,3+1,4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. Kameroğlu Metrohome Residence projesi ise 1+1,2+1 olmak üzere toplam iki farklı tipdeki daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA, fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Cumhuriyet Mahallesi, Derviş Eroğlu Caddesi, Beylikdüzü Osb, Beylikdüzü/İstanbul posta adresinde yer alan Kameroğlu Metrohome Residence projesi metro istasyonuna 3 dakika, Atatürk havalimanına 15 dakika, Metrobüse ise 3 dakika mesafede yer alıyor.

Kameroğlu Metrohome Residence projesinin satış ofisi ise Beko Fabrikası Yanı, E-5 Üzeri Beylikdüzü/ İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 24 63