Kategoriler
Proje Haberleri

Kampüs Esenboğa Evleri satışları başladı

Kampüs Esenboğa Evleri projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Ankara’nın Çubuk İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sefa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 201 adet daire ve 9 adet ticari bölüm bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, toplamda 201 adet daire ve 9 adet ticari bölüm bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 57 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 47 metrekare olmaktadır. Site içerisinde geniş yeşil alanlar dikkat çekmektedir. Araçlarınızı park edebilmeniz otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda kamelyalar bulunmaktadır. Konutlar full eşyalı olarak satışa sunulmuştur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda ferah balkonlar yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Kampüs Esenboğa Evleri nerede?

Proje, Ankara’nın Çubuk İlçesi Esenboğa Merkez Mahallesi’nde bulunmaktadır. Esenboğa Havalimanı ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin hemen yanında yer almaktadır. Man fabrikası ve protokol yoluna 5 dakika mesafededir. Pursaklar Saray Akyurt ve Çubuk ilçelerinin tam ortasında yer almaktadır. Ayrıca projenin kapısından dolmuş ve otobüs geçmektedir.

Kampüs Esenboğa Evleri fiyatları ne kadar?

Kampüs Esenboğa Evleri projesinde, brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 320.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu konutlar uygun fiyata yüksek kira getirisine sahip olabileceğiniz yatırım fırsatı sunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 543 509 18 06 veya 0 507 981 90 39 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…