Kategoriler
Proje Haberleri

Kampüs Kent Çanakkale 1+1 konseptiyle satışta

Konut projesi Eviş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Yatırım projesi Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 2 konut bloğundan oluşan Kampüs Kent Çanakkale projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından sahip olabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi İsmetpaşa Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Proje toplam 209 adet daire ve 2 iş yeri olarak tasarlanmıştır. Toplu taşımaların kesişim noktalarına yakın bir konumda yer alan projede tek tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise 1+1 tip daire tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje yatırım hedefli tasarlanmış olup, geleceğiniz adına kaçırmamanız gereken bir seçenek haline gelmiştir.

Proje kapsamında pek çok sosyal olanağa yer verilmiştir. Site içerisinde fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, kafeterya, oyun parkı yer almaktadır. Aynı zamanda otopark da bulunan proje sosyal ve sportif bütün alt yapısıyla trend projeler arasındadır. Kampüs Kent Çanakkale projesinde yer alan daireler öğrenciler, yatırım yapmak isteyenler için oldukça ideal seçeneklerdir.

Kampüs Kent Çanakkale Fiyatları Ne Kadar?

Çanakkale konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 275 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale Merkez’de konumlandırılmıştır. Aynı zamanda İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan proje eğitim kurumları, market, ulaşım aksları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0286 212 52 44 ve 0536 443 82 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.