Kategoriler
Emlak Haberleri

Kamu kurumları konutlarını açık arttırmaya çıkarıyor

Kamu kurumları kendilerine ait olan lojmanları satışa çıkardı. Lojmanların satışı kurumlar tarafından açık arttırma yoluyla satılacak.

İki kurumun yaptığı açıklamaya göre, kamuya ait olan mülkler satışa girdi. Açık arttırma yöntemine tabi olacak konut satışları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından duyurulmuştur. Bakanlık ve Sosyal Güvenlik’e ait konutların satışı yakın zamanda gerçekleştirilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu konut satışı başvuru süreci

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) konut satışı gerçekleştireceğini ve bu konutların toplamda 37 adet olduğunu duyurdu. Değerleri 204 bin TL’den başlıyor ve arzuya göre 1 milyon 250 bin TL’ye yükseliyor. Konut başvurularını ise yalnızca SGK İstanbul İl Müdürlüğü kabul etmektedir.

 

sgk-konut

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konut satışı başvuru süreci

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda ise 118 konutun satışa çıkarılacağı duyuruldu. 75 bin TL’den başlayan konutların başvuru süreci müdürlüğün hizmet binasında gerçekleştirilecek.

malatya-bakanlik-konut

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konut satışı başvuru süreci

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen konut satışı, toplamda 120 adet olarak belirlendi. Açık artırmanın gerçekleştirileceği tarihin 16-29 Temmuz aralığında olması bekleniyor.

istanbul-bakanlik-konut