Kategoriler
Proje Haberleri

Kanarya Park Kavaklı satışları başladı

Kanarya Park Kavaklı projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan proje Nadiroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare ile 130 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor salonu ve mescit bulunmaktadır. Konutlarda çift balkon bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda kombili ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Kanarya Park Kavaklı konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup caddeye, ulaşıma, sağlık kuruluşlarına ve marketlere yakın konumdadır. Bunun yanı sıra metrobüse 15 dakikalık bir mesafededir. Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kanarya Park Kavaklı fiyatları ne kadardır?

 Kanarya Park Kavaklı projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 890.000 TL ile 895.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı ise 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede krediye uygun satışlar ve avantajlı ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 875 28 91 veya 0 (554) 324 52 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…