Kategoriler
Proje Haberleri

Kanyon Antep krediye uygun satışlar başladı

Kanyon Antep projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Gaziantep Şehitkamil’de bulunan proje Güvenmer İnşaat ve Tahir Meral İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede ultra lüks geniş 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede ultra lüks geniş 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Satışa sunulan ultra lüks 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda doğalgaz kombi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo bulunmakla birlikte duşakabin mevcuttur. Söz konusu proje yüksek kalite, geniş, ferah, kullanışlı full donanıma sahiptir.

Kanyon Antep konumu ve fiyatları hakkında

Kanyon Antep projesi, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Hakim ve Savcılar Lojmanı karşısında yer almaktadır. Toplu taşıma hatlarına ve sağlık kuruluşlarına yürüme mesafesindedir. Ayrıca fırın, market, kasap ve okullara yakındır.

Projede bulunan, brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca daireler yüzde 100 krediye uygundur. Farklı kat ve cephelerde daireler mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0  (342) 360 73 60 veya 0 (530) 724 36 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…