Kategoriler
Proje Haberleri

Kanyon Konutları 2 Balıkesir satışları başladı

Kanyon Konutları 2 Balıkesir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bay Net İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 9 blok ve 70 adet daireden oluşmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 9 blok ve 70 adet daireden oluşmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekare ile 143 metrekare arasında bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 168 metrekare olmaktadır. Projenin ortak alanında çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerdeki mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca bu mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Hilton lavabo özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Asansör, uydu alt yapısı, kiler, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır.

Kanyon Konutları 2 Balıkesir konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Karesi İlçesi 2. Sakarya Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Kanyon Konutları 2 Balıkesir fiyatları ne kadardır?

Kanyon Konutları 2 Balıkesir projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 399.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 117 ile 143 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL ile 800.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 246 21 24 veya 0 (532) 727 37 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…