Kategoriler
Proje Haberleri

Kaplan Yapı Aden Bulvar satışları başladı

Kaplan Yapı Aden Bulvar lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Çorum Merkez’de bulunan proje Kaplan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Binada çift asansör bulunmaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Geniş balkon ve çift açılımlı PVC pencere yer almaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mutfak dolabı ve kiler alanı da yer almaktadır. Tavanlarda ise asma tavan uygulaması yapılmaktadır. 

Kaplan Yapı Aden Bulvar konumu ve fiyatları hakkında

Çorum konut projesinde daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Konut projesinde bulunan brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca farklı kat ve cephelerde fiyatlar farklılık gösterebilir. 

Kaplan Yapı Aden Bulvar projesi Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 364 333 03 31 veya 0 532 130 55 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version