Kategoriler
Proje Haberleri

Kaplan Yapı Aden Ihlamur satışları başladı

Kaplan Yapı Aden Ihlamur projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çorum Merkez’de bulunan proje Kaplan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Dairenin mutfağı Amerikan mutfak modeline sahiptir. Çift balkon ve çift açılımlı PVC pencere yer almaktadır. Dairelerde 2 adet banyo mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kiler alanı da yer almaktadır. 

Kaplan Yapı Aden Ihlamur konumu ve fiyatları hakkında

Kaplan Yapı Aden Ihlamur projesi, Çorum’un Merkez İlçesi Üçtutlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. 23 Nisan Okulu karşısı Hitit Gıda arkasında Ihlamur sokakta konumlanmaktadır. 

Projede bulunan, brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca farklı kat ve cephelerde fiyatlar farklılık gösterebilir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 364 333 03 31 veya 0 532 130 55 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…