Kategoriler
Proje Haberleri

Kaplan Yapı Aden Selçuklu satışları başladı

Kaplan Yapı Aden Selçuklu lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çorum Merkez’de bulunan proje Kaplan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz. 

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Çift balkon ve çift açılımlı PVC pencere yer almaktadır. Dairelerde 2 adet banyo mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mutfak dolabı ve kiler alanı da yer almaktadır. Tavanlarda ise asma tavan uygulaması yapılmaktadır. 

Kaplan Yapı Aden Selçuklu konumu ve fiyatları hakkında

Kaplan Yapı Aden Selçuklu projesi, Çorum’un Merkez İlçesi Ulukavak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Selçuklu Cadde arkası Altın Çocuk Kreşi karşısında konumlandırılmıştır. 

Projede bulunan, brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca farklı kat ve cephelerde fiyatlar farklılık gösterebilir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 364 333 03 31 veya 0 532 130 55 59 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…