Kategoriler
Proje Haberleri

Kapuz Palmiye Evleri satışları devam ediyor

Zonguldak İli, Merkez İlçesi, Yeni Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Roda İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Kapuz Palmiye Evleri konut projesinde tek bloğun inşaatı tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Diğer bloğun ise inşaatı devam etmektedir. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Zonguldak konut projesi Merkez Yeni Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi mimari ve çevre projelerine uygun olarak 3000 metrekarelik yeşil alan oluşturulmuştur. Ayrıca site içerisinde çocuk oyun alanları ve açık dinlenme birimleri gibi olanaklar da mevcuttur. Bunun dışında her daireye otopark alanı düşmektedir.

Kapuz Palmiye Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 150 metrekare ile 165 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Kapuz Palmiye Evleri fiyatları ne kadar?

Zonguldak konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 565 bin TL’den başlamaktadır.

150 metrekare arasında brüt alana sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları 565 bin TL ile 585 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 165 metrekare alana sahip 4+1 daireler 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje, Zonguldak Merkez, Yeni Mahallede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi toplu ulaşım güzergahına 150 m, yeni yapılan tünele 250 m mesafedir. Kapuz plajı ve Uzunkum Plajına yürüme mesafesinde yer alan proje, okullara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 575 68 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…