Kategoriler
Proje Haberleri

Kar Yapı Golden Residence Trabzon daireleri satışta!

Kar Yapı Golden Residence Trabzon şehrinde hayata geçen en başarılı konut projelerinden birisidir. 3 + 1 dairelerin satışa çıktığı bu proje TRB Kar Yapı İnşaat’ın kalitesini yansıtmaktadır. Satılık daireler brüt 180 m2, net 140 m2 büyüklüğündedir. Ayrıca kiralık dükkanlar tam olarak 1.659 m2 ölçüsünde olmakla birlikte klima donanımına sahiptir.

Satılık dairelerin ısı yalıtımlı pencereleri, ses yalıtımlı duvarları, yangın alarmı ve fiber internet altyapısı bulunur. Ayrıca konutların çevresi kameralar tarafından gözlenmektedir. Güvenlik hizmeti, kapıcı hizmeti, çocuk parkı ve otopark konutların sahip olduğu imkanlardandır. Ayrıca elektrik kesintilerinde kendiliğinde devreye giren jeneratör altyapısı da bulunur. Ebeveyn banyosuna, duşakabine ve küvete sahip olan bu dairelerin konforu son derece yüksektir. Dolayısıyla Golden Residence konutları, Trabzon’daki en iyi daire seçenekleri arasında sayılabilir.

Proje alanı nerede bulunmaktadır?

Bu projenin hayata geçtiği arsa, yaklaşık 40 bin nüfuslu olan Yomra ilçesindeki Kaşüstü Mahallesi’ndedir. Trabzon – Rize Yolu üzerinde bulunan dairelerin en yakınındaki yerler şunlardır:

  • Hacı Hakkı Çalık Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Merkez Anaokulu
  • Yomra Temel ve Kebire Çalık Anadolu İmam Hatip Ortaokulu
  • Kanuni Aile Sağlığı Merkezi
  • Kaşüstü Camii

Buralar, Golden Residence Trabzon konutlarının en fazla 5 dakikalık mesafesindedir. Ayrıca kıyı bölgesinde yer alan dairelerin manzarası çok güzel olmaktadır.

Kar Yapı Golden Residence Trabzon satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kar Yapı Golden Residence Trabzon satılık daire seçenekleri 630.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte kiralık dükkan seçenekleri de mevcuttur. Bunlar ise 42.000 TL kira bedeline sahip olarak piyasaya çıkmıştır. Ayrıca daha detaylı bilgi almak için, 0533 253 45 61 numarası iletişime açıktır.

Güncel konut projeleri hakkında en detaylı bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ