Kategoriler
Proje Haberleri

Karaağaç Villaları’nda sabit fiyat avantajı

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, Vefakar Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Karaağaç Villaları konut projesi, toplam 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Geniş bir arsa üzerinde yer alan projede toplam 41 adet villa bulunuyor. Projedeki villaların büyüklükleri, 261 metrekare ila 358 metrekare arasında değişiyor. Projede 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte villa seçenekleri mevcut. Projedeki her villanın büyüklükleri 755 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişen, kendilerine ait bahçeleri bulunuyor.

Konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Karaağaç Villaları konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 4+1 tipteki villaların fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 5+1 tipteki villaların fiyatları ise 1 milyon 625 bin TL’den başlıyor.

Projede inşaat firması bünyesinde sabit fiyat avantajıyla faizsiz taksitlendirme yapabilmek mümkün.

Karaağaç Villaları konut projesi sosyal donatı olanakları

Lüks konut projesinde birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Ahşap verandaların bulunduğu konut projesi; tek katlı, iki katlı ve üç katlı olmak üzere alıcıya sunuluyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor. Villalarda boydan boya cam ve boydan boya cam kapılar bulunuyor. Lüks konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, TEM otoyoluna 200 metre uzaklıkta yer alıyor. Projeden İstanbul Havalimanı’na da 20 dakikada ulaşabilmek mümkün. Proje, karayollarına ve otobüs duraklarına yakın uzaklıkta.

Karaağaç Villaları konut projesi, Karaağaç Mahallesi, Büyükçekmece / İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0 212 495 76 76 – 77 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.