Kategoriler
Proje Haberleri

Karaağaç Villaları’nda sabit fiyatla ödeme

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Büyükçekmece ilçesinde, Vefakar Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Karaağaç Villaları konut projesi, toplam 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Geniş bir arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesinde toplam 41 adet villa mevcut. Projedeki villaların büyüklükleri, 261 metrekare ila 358 metrekare arasında yer alıyorr. Projede 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte villa seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki her villanın büyüklükleri 755 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişen, kendilerine ait bahçeleri de var.

Konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Karaağaç Villaları konut projesindeki ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 4+1 tipteki villalar, 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 5+1 tipteki villaların fiyatları ise 1 milyon 625 bin TL’den başlayarak alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat şirketi bünyesinde sabit fiyat avantajıyla faizsiz taksitlendirme yapabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Karaağaç Villaları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Lüks konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Ahşap verandaların yer aldığı konut projesi; tek katlı, iki katlı ve üç katlı olmak üzere alıcıya sunuluyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesinin konumu hakkında bilgiler

Konut projesi, TEM otoyoluna sadece 200 metre mesafede yer alıyor. Projeden İstanbul Havalimanı’na da 20 dakikada ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor. Proje, karayollarına ve otobüs duraklarına ise oldukça yakın bir konumda yer alıyor.

Karaağaç Villaları konut projesi, Karaağaç Mahallesi, Büyükçekmece / İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0 212 495 76 76 – 77 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.