Kategoriler
Proje Haberleri

Karaaslan Park Konakları satışları devam ediyor

Karaaslan Park Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Konya Karatay’da bulunan proje Aspark İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitedeki konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitedeki konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, kamelya ve basketbol sahası bulunmaktadır. Dairelerin 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ankastre fırın, vestiyer, çelik kapı ve fiber internet gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun rampa bulunmaktadır.

Karaaslan Park Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Karaaslan Park Konakları projesi, Konya’nın Karatay İlçesi Karaaslanüzümcü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte sağlık ocağı ve market bulunmaktadır. Ulaşım konusunda anayola yakın olup dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.
Projede bulunan brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 325.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 358 00 08 ya da 0 (532) 588 14 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…