Kategoriler
Proje Haberleri

Karaman Koleksiyon Plus Konutları satışları devam ediyor

Karaman Koleksiyon Plus Konutları projesi, geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Karaman Merkez’de bulunan proje Özkon Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde buhar odası, sauna, spor alanı, kreş, oyun parkı, müstakil havuz ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Daireler akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Böylece sıcak ve soğuk su, elektrik, hırsız alarmı ve yangın sensörünü açık kapatabilme özelliği bulunmaktadır. Bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan 5’li ankastre set mevcuttur.

Merkezi doğal gazlı yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyoların içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca alaturka tuvalet, gömme dolap, kiler, mobilya, panjur, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde ve ortak kullanım alanlarında uzun ömürlü kullanım ve teknik açılardan işçilik ve malzeme kalitesine üst düzeyde hassasiyet gösterilmiştir.

Karaman Koleksiyon Plus Konutları konumu hakkında

Proje, Karaman’ın Merkez İlçesi Elmaşehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşımda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Karaman Koleksiyon Plus Konutları fiyatları ne kadardır?

Karaman Koleksiyon Plus Konutları projesinde bulunan, brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 625 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (338) 212 85 85 veya 0 (542) 544 44 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version