Kategoriler
İhaleler

Karaman ve Hisarcık’ta yürütülen TOKİ projelerinin ihale tarihleri

Karaman ve Hisarcık’ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni ihale tarihleri duyuruldu. Karaman’da Aktekke Camisi ile Karaman Kalesi arasına yapılması planlanan Millet Bahçesinin ihale günü 20 Kasım 2020 olurken; Hisarcık’taki 3. Etap Toki Konut Yapım ihalesinin 11 Kasım 2020 tarihinde olduğu bilgisini veren Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, inşaat çalışmalarını önümüzdeki yıl başlatacaklarını bildirdi.

Karaman Aktekke Millet Bahçesi ihale tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), yeni Millet Bahçesi projesinin Aktekke Camisi ile Karaman Kalesi arasında gerçekleştirileceğini açıkladı. TOKİ’nin resmi web adresinden yapılan bilgilendirme yazısında ilan edilen Millet Bahçesi ihalesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de kapsanmaktadır. E-ihale altında gerçekleştirilmesi planlanan ihale 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14.30’da tamamlanacak.

TOKİ’nin hedefleri arasına dahil ettiği Karaman merkeze bağlı Akçaşehir beldesindeki 142 konut, 2 dükkan, 1 adet cami ve altyapı ile çevre düzenleme işinin de ihaleye 23 Kasım 2020’de çıkması bekleniyor. İhalenin saat 14.00’de olacağı bilgisini veren TOKİ, süreci e-ihale şeklinde yürütecektir.

Hisarcık’ta 3. Etap Toki Konutları yapım ihalesi

Hisarcık Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğince gerçekleştirilen 198 konutluk projenin yapım ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ın vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda dar gelirli vatandaşların hak sahibi olacağı anlaşıldı. 198 konutluk proje ihalesinde aynı zamanda 1 adet camii inşaatı ve altyapı ile çevre düzenlemesi bulunmaktadır. 11 Kasım 2020 Çarşamba günü yapılması kararına varılan ihale yüklenici firmanın belirlenmesini sağlayacak. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan bölgedeki çalışmaların önümüzdeki yıl 2021’de başlayacağını belirtti.

Tamamlanan Millet Bahçesi ihalelerine dair haberlere göz atmak için tıklayınız.