Kategoriler
Proje Haberleri

Karan Sahil Villaları lansman fiyatlarını kaçırmayın

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Babataşı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Karan İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks ikiz villaları ile dikkat çekmektedir. Karan Sahil Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Fethiye konut projesi Babataşı Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 2 adet ikiz villadan meydana gelmektedir. Villalar 2 ön, 2 arka cepheden oluşmaktadır. Aynı zamanda villa içlerinde ankastre set, yerden ısıtma, elektrikli panjur, klima alt yapısı ve daha pek çok özelliğe sahiptir

Site içerisinde her villanın kendine özel bahçesi ve daha pek çok olanağa yer verilecektir. Karan Sahil Villaları konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 180 metrekare alana sahiptir.

Karan Sahil Villaları fiyatları ne kadar?

Fethiye konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 4 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Karan Sahil Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi Fethiye Merkezde sahil bandı üzerinde, denize üçüncü parselde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0506 314 77 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…