Kategoriler
Proje Haberleri

Karancı Cuento House satışları başladı

Karancı Cuento House projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, seyir terası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi gibi birçok sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak ve priz mevcuttur.

Karancı Cuento House konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Teyyaredüzü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, semt pazarı, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karancı Cuento House fiyatları ne kadardır?

Karancı Cuento House projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 157 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (454) 711 43 72 veya 0 (532) 370 66 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version