Kategoriler
Emlak Magazin

Karantinadan sıkılan Cristiano Ronaldo ev değişirdi

Korona virüsün İtalya’da ilk ortaya çıkmaya başladığı günlerin ardından hemen Portekiz’e dönen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ailesi ile birlikte kendisini karantinaya almıştı.

Karantina günlerini Madeira’da geçiren Cristiano Ronaldo, Madeira’da geldikten sonra tüm aile bireyleri ile birlikte bu şehirden ayrılma kararı aldı. Corona virüs (koronavirüs) sürecinden dolayı karantinada kalmak zorunda klan ünlü futbolcu daha sonra bu durumdan sıkılarak adres değiştirdi
Juventus kulübünün ünlü oyuncusu Cristiano Ronaldo, corona virüs (koronavirüs) nedeni ile kendisini ve ailesini karantinaya almıştı. Portekizli yıldızın yeni adresi ise rüya gibi bir villa oldu.

Funchal’da bunalan Portekiz’li ünlü futbolcu, balıkçı köyü olan Canical’da süper lüks bir villa kiralayarak villaya yerleşti. İngiliz basınında yer alan haberlerde Cristiano Ronaldo‘nun birkaç gün içerisinde İtalya’ya dönebileceği ve bu muhteşem okyanus manzaralı yeri, İtalya’ya dönmeden önce ailesi için kiraladığı belirtildi.

Ronaldo’nun kiraladığı villa kapalı bir arazide palmiye ağaçları arasında yer alıyor. Atlantik Okyanusu manzarasına sahip olan villanın bahçesinde büyük bir de havuzu yer alıyor. Ünlü yıldız kiraladığı bu okyanus manzaralı villa için haftalık 3.500 Pound ödediği belirtiliyor.

İtalya’da çıkan haberlerde bazı Juventus’lu futbolcuların Pazartesi günü Torino’ya dönmek istediği ve böylece antrenmanlara başlamadan önce 14 günlük karantina sürecine tamamlamak istedikleri belirtildi.