Kategoriler
Proje Haberleri

Karasu Bodrum Suites satışları başladı

Danışmanoğlu İnşaat firması tarafından Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde hayata geçirilen Karasu Bodrum Suites projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu.

Aziziye Mahallesi’nde denizde yürüme mesafesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje iki katlı katlı 4 konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki 4 adet konut bloğunda ise toplam 48 adet daire yer alıyor.

Projedeki daire özellikleri neler?

Projede iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Konut projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin alanları ise 50 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 50 metrekare, net 45 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 tip dairelerin alanları ise brüt 75 metrekare, net ise 70 metrekare olarak tasarlandı.

Karasu Bodrum Suites fiyatları ne kadar?

Karasu Bodrum Suites projesinde yer alan satılık daireler 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 12 ay elden senetle satışı yapılıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Karasu Bodrum Suites projesi içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, açık otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0530 597 78 82