Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Kardelen İnşaat projelerinde yüzde 0,99 oranlı tripleks villalar

Kardelen İnşaat, Ayvalık’ta inşa ettiği konutlarında, yüzde 0,99 oranlı 120 ay vadede ödeme planı sunuyor. Firmanın Ayvalık’taki projelerinin teslimi, hemen yapılıyor. Hem yazlık hem de kışlık kullanıma hazır durumda olan söz konusu villalarda akıllı ev sistemi bulunuyor.

Tripleks villaların bazılarında teras, bazılarında müstakil bahçe yer alıyor. Net 170 metrekare ile net 175 metrekare olmak üzre iki farklı alan seçeneğiyle sunulan tripleksler, beş farklı alternatifle sunuluyor. Villaların fiyatlarıysa  1 milyon 450 bin lira, 1 milyon 750 bin lira, 1 milyon 800 bin lira ve 1 milyon 900 bin lira olmak üzre dört farklı seçenekle yer alıyor.

Kardelen İnşaat firmasından tripleks villalar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sahile bir dakikalık mesafede yer alan üç odalı ve bir salonlu tripleks villa tipleri, 1 milyon 450 bin liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

Net 175 metrekare büyüklüğündeki üç katlı tripleks villada yerden ısıtma sistemi bulunuyor. Doğal taş duvarlara sahip konut, Country Amerikan mutfak tipini barındırıyor. Hidrofor ve su deposuna sahip villada akıllı ev sistemi bulunuyor. Spot aydınlatma sisteminin kullanıldığı bu konut tipi; ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre beyaz eşya setiyle teslim ediliyor.

Net 175 metrekarelik tripleks villalarda neler var?

Kardelen İnşaat tarafından Küçükköy Mahallesi’nde inşa edilen tripleks villanın zemin katında 46 metrekare büyüklüğünde, salon bulunuyor. Ayrıca, mutfak ve tuvalet, villaların zemin katında yer alıyor. Villaların ilk katında, ebeveyn odası ve banyosundan oluşan ebeveyn süiti bulunuyor.

Birinci katta ayrıca, bir banyo ve yatak odası daha yer alıyor. Bu tripleks villa tipindeki konutun ikinci katında ise yatak odası ve teras mevcut durumda. Net 175 metrekare büyüklüğüne sahip bu villa, 1 milyon 800 bin lira.

Kardelen İnşaat satış ofisi nerede?

“Küçükköy Mahallesi, Sarımsaklı Bulvarı, Sahil Caddesi, 6. Sokak, Ayvalık/Balıkesir” adresinde bulunan Kardelen İnşaat’ın satış ofisini ziyaret etmek pazar günleri saat 11.00 ile 17.00 arasında; diğer günler ise saat 10.00 ile 19.00 arasında mümkün.

Telefon: 0552 523 49 33

Taşınmaz Haber