Kategoriler
Proje Haberleri

Karen Orkide Evler satışları devam ediyor

Karen Orkide Evler projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Gaziler Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Karen inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Gaziantep konut projesinde 3+1 tip daireler sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Geniş banyoya sahip bu evlerde toplamda 2 adet banyo bulunmaktadır. Şık tasarımı ve ince detaylarıyla bu ev modern bir görünüme sahiptir. Konut projesindeki binalarda asansör yer almaktadır. Aynı zamanda proje içerisinde otopark da yer almaktadır. Otopark olması araba sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir. Ayrıca kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Görüntülü arama ile gezebileceğiniz bu evi detaylı bir şekilde inceleme fırsatı sizlere sunulmaktadır.

Karen Orkide Evler konumu hakkında

Karen Beykent Orkide Evler projesindeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Markete, fırına, kasaba, oldukça yakın olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda park gibi alanlarda da vakit geçireceğiniz ortamları sizlere sunmaktadır. Eğitim kurumlarının da yakın olması dikkat çeken özelliklerindendir. Yakınlarda yüzme havuzunun bulunması da ilgi çeken avantajlarındandır. Ulaşım olarak da sizlere oldukça avantaj sağlamaktadır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Karen Orkide Evler fiyatları hakkında

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan bu evler brüt 125 metrekare, net olarak 105 metrekare şeklinde tasarlanan ev 390 bin liradan satışa sunulmaktadır. Brüt 148 metrekare, net 127 metrekare olarak tasarlanmış evler 520 bin liradan satışa sunulmaktadır. Bu fiyat 580 bine kadar çıkabilmektedir.

Karen Orkide Evler projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (552) 777 17 77 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…