Kategoriler
Proje Haberleri

Karen Villas Fethiye deniz manzaralı villaları satışta

Karen Villas Fethiye konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Fethiye İlçesinde yükselen proje SYO Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje Fethiye İlçesi Çiftlik Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Karen Villas Fethiye kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar beyaz eşya, çamaşır kurutma makinesi, vestiyer, giyinme odası, kiler gibi olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra villa içlerinde çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, teras, barbekü, ankastre set gibi donanımlar da yer almaktadır.

4 adet villanın yer aldığı site içerisinde müstakil havuz, müstakil bahçe, kamera sistemi, otopark gibi olanaklara sahiptir. Fethiye villa projesi kapsamında toplam 4 adet müstakil villa yer almakta olup deniz manzaraları ile dikkat çekmektedir. Full eşyalı villaların toplam 582 metrekarelik arsa payı mevcuttur. Bu villalar 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 215 metrekaredir.

Karen Villas Fethiye konumu ve fiyatları hakkında

Karen Villas Fethiye konut projesi, Fethiye’de Çiftlik Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 215 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar 285 bin sterlinden satışa sunulmaktadır. Bu fiyat güncel kur üzerinden Türk lirasına çevrilecektir.

Aynı zamanda yatırım amaçlı düşünenler adına yıllık 150 bin TL kira garantisi sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0324 327 74 47 ve 0532 588 57 87 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…